Az ügyfelek védelme érdekében bővültek az egészségbiztosítási szolgáltatási körök. Változás a számla elfogadásban, és COVID-19 szűrővizsgálat.

Ha Ön meglévő ügyfelünk, vagy már rendelkezik Company Care vagy Private Care biztosítások egyikével, akkor a következő új szolgáltatásokat tudja igénybe venni. 

Ha Ön még nem ügyfelünk, de érdeklődik a termék iránt akkor is érinti az újdonság, mert biztosításkötés után már az alábbi szolgáltatásokban is tudunk segítséget nyújtani.

Itt a lehetőség, hogy kössön egészségbiztosítást! Alábbi termékeink mostantól már tartalmazzák a COVID-19 szűrővizsgálatot akár a Generali Biztosító szervezésében, akár magán úton törtenő szűresről legyen szó.

 

Bővebb információért keresse kollágáinkat!

Új szolgáltatások a Company Care és Private Care biztosításokhoz

Az ügyfelek védelme érdekében telefonos orvosi konzultációs lehetőséggel és COVID-19 szűrések anyagi támogatásával bővült a Company Care és Private Care szolgáltatási köre.

COVID-19 Szűrés

A járványügyi helyzetre tekintettel vállaljuk egy elvégzett COVID-19 szűrővizsgálat költségének megtérítését az alábbiak szerint:

  • A COVID-19 szűrővizsgálatot a biztosítás tartama alatt maximum 15.000 Ft összegig finanszírozzuk utólagosan benyújtott számla ellenében.
  • A szűrést 1 alkalommal lehet igénybe venni a veszélyhelyzet ideje alatt. Elvégzését egyénileg, saját szervezésben kell megoldani, a Generali Medi24 segítségképpen tájékoztatást tud nyújtani azon klinikákról, ahol a teszt elérhető.
  • A számla befogadásával kapcsolatban a Medi24 pontos tájékoztatást nyújt.

Változás A Számlabefogadás Rendjében Járóbeteg-ellátás Esetén

  • Az eddigiektől eltérően minden olyan járóbeteg-ellátás esetén befogadjuk a számlát, amelyet a biztosított saját magának megszervez és előfinanszíroz – természetesen a csomagjának és a vonatkozó biztosítási feltételeknek megfelelő szolgáltatások erejéig, kivéve a szűrővizsgálatot. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy ha a csomagban lévő orvosi vizsgálatot szeretne igénybe venni, megteheti úgy is, hogy saját maga választ szakorvost.
  • A számla értéke ellátás- típusonként maximum 20.000 Ft/ellátás összegig kerül megtérítésre. Tehát, ha egy adott egészségügyi problémával kapcsolatban a szakorvosi ellátásról és  hozzá szükséges labor/diagnosztikai vizsgálatról, esetleg ambuláns beavatkozás költségéről szóló számlából is 20.000 Ft-ot térítünk ellátásonként.
  • A saját szervezésű ellátások számláinak darabszámára vonatkozó korlátozás nincs, tehát ha többféle egészségügyi probléma merül fel, akkor többféle —a csomagban meghatározott — vizsgálatot térítünk.
  • A veszélyhelyzet ideje alatt elmaradt éves szűrővizsgálatokat a járvány elmúltát követően biztosítunk ügyfeleinknek.

Sala Trió
#egeszsegbiztositas

Érdekel az egészségbiztosítás!